TOTI PROPAO KAO ŽETON! Ko je FATALNA žena koja mu je uzela SVE i uništila život! (FOTO)
Frančesko Toti i Noemi Boki, Foto: EPA/Ettore Ferrari, Printscreen/Unstagram/@noemib_8

propast

TOTI PROPAO KAO ŽETON! Ko je FATALNA žena koja mu je uzela SVE i uništila život! (FOTO)

Doživeo je krah zbog nje

Objavljeno:

Slavni italijanski fudbaler Frančesko Toti (47) poslednjih godina više pražnje privlači intrigama iz privatnog života nego što se priča o njegovim nestvarnim uspesima koje je postizao tokom karijere. Naime, javnost je ostala u šoku kada je obelodanjeno da se razvodi nakon 17 godina braka. Atraktivna lepotica Ilari Blasi i poznati sportista stavili su tačku na svoju ljubav. Međutim, nisu dugo samovali.

Toti je sreću pronašao u jednoj podjednako atraktivnoj dami Noemi Boki (35). Par je prvi put fotografisan krajem 2022. godine dok su uživali na romantičnoj večeri u Torinu.

Frančesko Toti
Frančesko Totifoto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Sve se desilo ubrzo nakon spekulacija o razvodu, te je ova vest bila time još šokantnija. Kada se se pojavile prve Totijeve fotografije sa novom izabranicom, prvi komentari su bili da neodoljivo podseća na Ilari. U to vreme supružnici još uvek nisu zvanično potvrdili da se rastaju, a već je svako pronašao novog partnera.

- Pokušao sam da pobedim krizu u našem braku, ali sad razumem da je odluka da se razdvojimo, uprkos tome što je bolna, bila i neizbežna. Sve što sam rekao i učinio proteklih meseci bilo je sa namerom da zaštitim našu decu, koja će uvek biti na vrhu liste prioriteta u mom životu. Kako bismo zajedno odgajali troje predivne dece, uvek ću poštovati svoju suprugu. Verujem da će se poštovati naša privatnost, naročito spokoj naše dece- poručio je tada sportista.

1 / 7 Foto: Fabrizio Corradetti / LaPresse / Profimedia

Nakon što su se strasti stišale, Frančesko i Noemi su se javno pojavljivali na brojnim gradskim događajima i odlučili da ne skrivaju svoje emocije. Nedavno su fotografisani na teniskom meču u Monte Karlu. Međutim, delovalo je kao da su hladni jedno prema drugome, te da im je veza zapala u krizu. Noemi je sve vreme gledala u mobilni telefon ni ne obraćajući pažnju na meč, a kamoli na svog voljenog koji je sedeo pored nje.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso sport/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.